vaření

29
Dec
2010

Teflon nebo klasika, aneb hitparáda nejlepšího nádobí

K zdravému stravování patří bezesporu i příprava pokrmů na kvalitním nádobí, které nám by ve finiši svojí závadností náš kladný úmysl nezkazilo. Jak vědět, které je to opravdu nej?

15
Dec
2010

Připravujeme vánoční menu

Vánoční období je jedno z těch nejkrásnějších v roce. Předchází mu ale doba předvánočního úklidu, nákupy potravin a dárků. Pak se ve vypulírovaných a nazdobených domech a bytech o Štědrém dni rozsvítí stromečky.

A co se vaří, peče a chystá na stůl o vánočním čase? Odlišnosti najdeme v krajích i tradicích jednotlivých rodin.

13
Sep
2010

Myslivecké hody - zážitek pro labužníky

Vůně guláše a pečeně, smích, hudba, pivo a kořalka. To jsou myslivecké hody. Nejen ti od fochu si rádi smlsnou na lahodné pečínce, skvěle připravené zvěřině, masu. Máte také chuť? Tak pojďte s námi na myslivecké hody!

9
Aug
2010

Elektrický tlakový hrnec šetří čas i energie

Přítomnost běžného tlakové hrnce v českých kuchyních v dnešní době nikoho nepřekvapí. Zkusili jste však již elektrický tlakový hrnec, který maximálně šetří spotřebu energie a navíc jídlo v něm vytvořené neztrácí žádné živiny?

3
Aug
2010

Horkovzdušná trouba: ideální pomocník do vaší kuchyně

Horkovzdušnou troubu v dnešní době pořídíte za pár tisíc korun, a tak není důvod, aby tento pomocník nebyl v každé rodině. Její cenu ovlivňuje hned několik faktorů – spotřeba energie, rozměry, design, výrobce a především její funkce jako přítomnost grilu nebo kvalitního chladícího ventilátoru (pozor aby nebyl příliš hlučný).